Ondernemingsrecht

Vandaag de dag zijn veel mensen op zoek om hun eigen bedrijf te starten.

Hiervoor moeten ze hun bedrijf registreren of ze kunnen worden beschuldigd van illegaal zakendoen. Dit is slechts een deel van het ondernemingsrecht. Het omvat een breed scala aan kennis oververschillende disciplines.

Ondernemingsrecht omvat alle aspecten van een bedrijf, van de registratie van een bedrijf, de verkoop van goederen wereldwijd en zelfs het inhuren van medewerkers. Een bedrijf kan ook nood hebben aan de diensten van een jurist  om ervoor te zorgen dat de voorwaarden van de overeenkomsten worden nageleefd door de andere partijen.

Als een bedrijf  een offerte wil maken of een project wil binnen krijgen, kunnen ze vragen aan een jurist om hun hierin bij te staan.

Dikwijls, wanneer dit niet goed gedaan is en er een geschil ontstaat, kan de onderneming schade lijden, omdat er geen bindende overeenkomst tussen de twee partijen blijkt te zijn.

Bedrijven die zich niet aan de wet houden kunnen met ernstige gevolgen worden geconfronteerd. Het is dus belangrijk om een jurist die gespecialiseerd is in het bedrijfsleven of ondernemingsrecht in te huren.

Ondernemingsrecht zorgt ervoor dat alle bedrijven  op de correcte manier werken en stelt hen in staat om soepel te laten functioneren.Zonder beperkend te willen zijn kunnen wij u bijstaan in de volgende zaken:

  • Overeenkomstenrecht
  • Vennootschapsrecht
  • Economische recht
  • Arbeidsrecht